Osviještena obitelj“

Knjiga polazi od pretpostavke da je osviješten roditelj onaj koji je spoznao da u suvremenom svijetu više nema mjesta tradicionalnoj paradigmi roditeljskog odgoja prema kojoj je roditelj superioran djetetu. Uz opširne opise vlastitog iskustva i primjere iz prakse, autorica knjige u četiri dijela opisuje kako osvijestiti sebe i svoje ponašanje, najveće mitove o roditeljstvu, kako razumjeti svoju reaktivnost te koje su roditeljske vještine preobrazbe.

Pedijatar u kući“

Autorica knjige, specijalistica pedijatrije, odgovara na pitanja roditelja vezana uz prehranu beba, poremećaje i probleme prehrane, njegu kože i zuba, psihomotorni razvoj i odstupanja od njega, spavanje, cijepljenje, neke bolesti i njihove simptome, kronične bolesti, polaske u vrtić i odlaske na godišnji odmor.

Program emocionalnog poticanja govorno – jezičnog razvoja“

Knjiga je vodič za roditelje, terapeute, edukatore i ostale koji rade s djecom s poremećajima u govorno – jezičnom razvoju. Obuhvaća sve vrste poteškoća u jeziku i govoru i nudi intenzivan program rada sa svakim djetetom u odnosu na trenutni stupanj njegovih govorno – jezičnih sposobnosti.

Iz rodina kljuna“

U knjizi se nalaze savjeti i informacije za roditelje o dojenju djeteta, dohrani, osnovnoj njezi dojenčeta, zdravlju djeteta te njegovom rastu i razvoju, sigurnosti djeteta, metodama discipline djeteta te zakonske obveze i prava roditelja. Savjeti su potkrepljeni primjerima ili prikladnim fotografijama. Savjete i informacije skupile su mame u suradnji sa skupinom „RODA – Roditelji u akciji“.