U našem kutku za preporuke novih naslova, ovaj put smo izabrali nekoliko ljubavnih romana za sve čitateljice koje vole takvu vrstu štiva. Pa krenimo redom…

1. GENEVA LEE: GRIJESI ŠTO NAS VEŽU

Sigurno se pitate koji su to grijesi koji bi moglivezati glavne likove romana… S jedne strane je Grace, hrabra samohrana majka koja uspijeva preživjeti mnogobrojne probleme i započeti novi život, a s druge zgodan muškarac Jude. Oni se upoznaju, kako to obično biva, sasvim slučajno i neplanirano, na sastanku liječenih ovisnika u crkvenoj zajednici. Kakve zgode ili nezgode su doživjeli pročitajte u ovom bestseleru Geneve Lee.

2. REBECA SERLE: ZA PET GODINA

Razmišljati i sanjati o drugačijem tijeku vlastitog života te poduzimati načine kako bi ga učinili ljepšim, lagodnijim, zanimljivijim, sastavni je dio ljudskog postojanja. No, što učiniti ako nas doista preuzme pravi vremeplov? Upravo to je doživjela Dannie Kohan, glavna junakinja knjige. Ona, poput moderne pepeljuge, proživi točno sat vremena u budućnosti i kada se ponovno vrati u sadašnjost nikako se ne može osloboditi budućnosti u koju je nakratko uspjela doći. Rebeca Serle napisala je roman koji nas uči cijeniti ljubav jer upravo je ona ta pokretačka snaga koja nas gura naprijed i daje pravi smisao života.

3. KENDALL RYAN: NEŽELJENA POŠTA

Svima nama se vjerojatno dogodilo da smo poruku zabunom poslali nekome kome nije bila namijenjena. Upravo to se dogodilo glavnom liku ove priče. Da stvar bude gora, krivi broj mu je dala djevojka sa stranice za ljubavne spojeve. Glavni protagonist romana je mladi urbani muškarac koji svoja ljubavna razmišljanja iznosi primjereno svojim godinama i muškom identitetu. I ovaj je roman poput ostala dva iz naše preporuke na popisu najčitanijih ljubavnih romana. Dovoljno za preporuku.

(S)krenite u knjižnicu i opustite se uz čitanje i prikladni hladni napitak…