Studijski odjel

Saznajte više o našem studijskom odjelu

Studijski odjel

O odjelu

Studijski odjel se nalazi na prvom katu knjižnice i omogućava istovremeni rad za 8 korisnika u tihom okruženju. Na odjelu je smještena stručna knjižnična građa iz svih područja znanosti (medicine, veterine, prava, ekonomije, pedagogije, filozofije, povijesti…) i namijenjena je za rad u odjelu. Pristup građi je slobodan a pri odabiru građe stoji vam na raspolaganju knjižničar koji će vam pomoći u pretraživanju kataloga naše i drugih knjižnica i internetskih izvora. 

Za potrebe izrade stručnih tekstova za studij, stručno usavršavanje ili doškolovanje osoblje će vam pomoći pri odabiru adekvatne građe. Putem e-pošte (sasa.kugler@gkkr.hr) ili telefona (049/370-132) možete poslati ili postaviti upit, popis literature koju trebate ili naziv teme koju želite proučiti.   

Na ovom odjelu također imate slobodan pristup internetu te uslugu fotokopiranja, fotografiranja, tiskanja i skeniranja dijelova knjižnične građe u skladu sa zakonom. Možete sa sobom ponijeti vlastito prijenosno računalo i pripremati seminarske i druge radove.

Iz Studijskog odjela možete posuditi najviše 3 knjige na rok od 30 dana ukoliko ne postoji interes drugih korisnika za korištenje iste literature u prostoru knjižnice prema cjeniku usluga (vidi: Cjenik u Vodiču za korisnike u glavnom izborniku). 

U Studijskom odjelu možete dogovoriti i međuknjižničnu posudbu stručne literature koju ćemo za vas nabaviti od drugih knjižnica ukoliko je mi me posjedujemo u svom fondu. Građa posuđena iz drugih knjižnica koristi se isključivo u Studijskom odjelu a usluga naplaćujemo prema našem cjeniku (vidi: „Vodič za korisnike – Cjenik“ u glavnom izborniku).

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 8:00 - 19:00

Adresa

Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda 13,
49 000 Krapina

Kontakt

Tel: 049/370-132
E-mail: sasa.kugler@gkkr.hr

Najave događanja, igraonica, pričaonica

Događanja i aktivnosti

Skip to content